26 jan 2021

Nye åpningstider for treningsrommet

For å begrense støy og gjøre bruken av treningsrommet levelig for alle parter, har vi innskrenket åpningstidene for treningsrommet.

Flere av oss har benyttet oss flittig av treningsrommet i de siste månedene, spesielt etter at andre alternativer ble stengt. Vi i styret er glade for å kunne ha et tilbud (selv om fasilitetene selvsagt kunne vært bedre), og vi synes det er fint at så mange benytter seg av det.

Men den store aktiviteten på treningsrommet har også hatt sin pris i form av støy, og spesielt går dette utover naboene i etasjene oppover. Blokkene våre er nokså lytte, og lyden bærer spesielt godt i mur. Vi ønsker å fortsette å kunne tilby muligheten til å trene i treningsrommet, men vi har samtidig full forståelse for at lyden kan være til sjenanse - spesielt når det trenes fra tidlig morgen til sent på kveld.

Derfor har vi nå innskrenket treningstidene, slik at naboene i det minste blir sikret en stille morgen og kveld. De nye treningstidene gjelder fra førstkommende lørdag (30. januar) og er som følger:

  • Hverdager mellom kl. 08.00 og 20.00.
  • Helgedager mellom kl. 09.00 og 18.00.

Vi regner både med at folk har forståelse for dette, og at de nye tidene respekteres. Alternativet vårt er at treningsrommet stenges, noe jeg er sikker på at de fleste av oss vil unngå.

Hvis dere trenger ny lenke til booking av treningstid, kan dere få den tilsendt ved å kontakte Johan Stenshorne (stenshorne [at] gmail.com). Det nye bookingskjemaet vil gjelde fra lørdag 30. januar. Det gamle arket slettes da. Alle eksisterende treningstider som falt innenfor de nye tidene er lagt inn i det nye regnearket, men alle treninger som falt utenfor har blitt slettet.